Tjänster

Behöver du bygg eller hantverkartjänster?

Skåne byggkraft och måleri AB erbjuder följande tjänster:


KÖKSRENOVERING


Vi hjälper er gärna att komma med idéer och se över en eventuell renovering. Vi har renoverat både stora kök som små, vi har byggt nya kök och renoverat i mindre skala. Ni väljer ut och köper hem köket, vi kommer ut till er och monterar upp det så att allt blir rätt och att det ser snyggt ut. När ni bygger om eller renoverar ert kök så hjälper vi gärna till med el och VVS genom våra samarbetspartners, samt utför kakelarbetet och målning åt er. Det blir både lättare för er som för oss då vi kan planera när de olika hantverkarna ska utföra sitt. Vi monterar alla typer av kök så köp ert drömkök eller luckor så löser vi resten.

SPACKLING / MÅLNING


Ett korrekt utfört arbete blir lättare att fortsätta underhålla. När man ska måla om vare sig det gäller fasader eller rum inomhus är det extremt viktigt att underarbetet blir rätt och snyggt gjort. Om inte underarbetet görs ordentligt riskerar man att slutresultatet inte blir som man tänkt sig.

SNICKERI


Snickeriets fokus ligger på inredningssnickerier med gedigna material och snygg finish, vi kompromissar inte med kvalitet och design. Våra snickare tillverkar platsbyggda och måttbeställda inredningssnickerier, garderober, bokhyllor, kök, butiksinredningar, kontorsinredningar och andra specialsnickerier. Vi arbetar med inredningar och snickerier i modern stil eller gammal stil.

GOLVLÄGGNING


Golvläggning är inte alltid så lätt som man tror om man inte är en van byggare. Det kan vara värt att kolla upp med golvläggare vad det kostar och vilken tid det tar. Ni bör först bestämma vilket golv som passar in i omgivningen, ska golvet vara ljust eller mörkt, färgglatt eller klassiskt vitt? När det gäller yta på golv så finns det hur mycket som helst att välja mellan.

MONTERING


Vid tillverkning har finsnickaren alltid en tanke på hur det slutliga resultatet skall se ut och monteras. Inte sällan är golv och tak ur vinkel eller sviktar och då krävs extra handpåläggning för att slutresultatet skall bli lyckat. För att säkra att du som kund blir nöjd monterar vi därför gärna det vi själva tillverkat.